Uw data is van goudwaarde en moet 24/7 beschikbaar zijn om een goede werking van uw organisatie te garanderen. Toch is dit in tijden van toenemende cyberaanvallen en onvoorziene omstandigheden – denk aan stroomuitval, waterschade of brand - geen evidentie.

Via de ‘Backup as a Service’-oplossing van UpFront, gebaseerd op de technologie van onze backup partner VEEAM, zorgt u voor een optimale bescherming van uw bedrijfsgegevens. Onze backup as a service is immutable, wat betekent dat uw backup ongewijzigd blijft gedurende een aantal dagen.

Shema base NL

De gouden 3-2-1-1-0 backup regel

Wie backup zegt, denkt ongetwijfeld aan de 3-2-1 backup regel:

 • 3 kopieën voor alle bestanden die cruciaal zijn
 • 2 opslag mediums
 • 1 off site backup

Bij UpFront denken we verder en stellen we elke organisatie voor om te kiezen voor de gouden 3-2-1-1-0 backup regel.

Shema 3-2-1-1-0 NL

De voordelen van de UpFront 'Backup as a Service'- oplossing

 • 100% Belgische cloud

  Wanneer u kiest voor de Backup as a Service van UpFront kiest u voor een volledig Belgische cloud. Dit betekent dat uw data dicht bij uw organisatie blijft in een streng beveiligd datacenter waar slechts enkele personen toegang toe hebben.

 • Immutable, volledig redundant & Tier IV gecertificeerd

  De datacenters van onze partner Data Center United zijn volledig redundant uitgevoerd qua koeling, connectiviteit, stroomtoevoer, UPS en dieselgeneratoren. Bovendien beschikken ze als enige in België over een Tier IV datacenter waardoor we uw gegevens optimaal kunnen beschermen tegen cybercriminaliteit.

 • Compliant GDPR, ISO 27001 & Green Deal

  UpFront en DataCenter United zijn ISO 27001 gecertifieerd deze certificatie specifieert de eisen voor informatiebeveiliging van het dataverkeer – en dus ook compliant met de GDPR-wetgeving die in 2018 in werking trad. Bovendien werkt DataCenter United ook conform de Green Deal.

 • End-to-end managed met een voorspelbaar bedrag

  UpFront biedt een complete backup ontzorging met maandelijkse voorspelbare kosten. We beheren en bewaken uw (lokale) backup infrastructuur en zorgen ervoor dat u zorgeloos de continuïteit van uw organisatie kan garanderen.

Maak kennis met onze Veeam-experten

Bij UpFront beschikken we over verschillende gecertificeerde Veeam-experten die uw organisatie ondersteunen bij het nemen van backups.

Meer weten? Contacteer gerust onze experten, wij helpen u graag verder.