20 jaar – een eeuw!

In 2023 viert UpFront haar 20ste verjaardag. 20 jaar in de ICT staat gelijk aan een eeuw. En UpFront heeft deze eeuw overleefd dankzij haar klanten door zich te focussen op hun behoeften. De tool past zich aan de activiteiten van het bedrijf aan, niet andersom. Dankzij deze "klantgerichte" aanpak is UpFront met haar klanten meegegroeid. Aangezien deze behoeften in wezen voortdurend veranderen, heeft UpFront haar aanbod aan oplossingen uitgebreid. De integratie in de groep van Ricoh Belgium* heeft nieuwe deuren geopend, zowel op het vlak van technologische ontwikkeling als op het vlak van klantenportfolio.

partnership - 3 sociétés

Uw organisatie kan rekenen op de experts in onze alliantie

Samen helpen we werkend België bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Met onze gezamenlijke aanpak geven we vorm aan de toekomst van werk om te voldoen aan uw bedrijfsnoden van vandaag en morgen.

bâtiment principal SPW

Overheid & IT

Upfront is al 20 jaar actief in de overheidssector, en meer specifiek in wat wij "local Gov" noemen, waaronder met name lokale overheden en OCMW's vallen. Oorspronkelijk waren we aanwezig als hardwareleverancier, maar dankzij onze ervaring in de sector hebben we ons kunnen profileren als een waardetoevoegende partner voor overheidsdiensten. Ons doel is om de nodige ondersteuning te bieden bij het dagelijks beheer van IT-uitrusting, rekening houdend met behoeften en budgetten.

herstelling van materiaal door Close The Gap

ESG: onze actie om de digitale kloof te overbruggen

IT-materiaal dat tijdens de vervangingsfase wordt teruggewonnen, wordt gedoneerd aan de vereniging Close The Gap, die het recycleert. Daarna wordt het herverdeeld onder organisaties die zich inzetten voor kansarme groepen in België en in het buitenland.

Lees hier meer over ons ESG-programma

Waarom kiezen voor consultancy?

 • Innovatieve oplossingen

  Kiest u voor onze consultants, dan kiest u voor gerichte en innovatieve oplossingen. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen onze consultants u de juiste kennis en het beste advies bieden om de processen in uw bedrijf te optimaliseren.

 • Voordeliger dan een voltijdse werknemer

  Onze experten hebben geen lange inwerkperiode of opleiding nodig. U huurt hen in wanneer u hen nodig heeft en ze gaan meteen aan de slag. U hoeft dus ook geen budget vrij te maken voor de aanwerving van een nieuwe (voltijdse) collega.

 • Flexibel inzetbaar volgens uw noden

  U beslist zelf wanneer en hoe vaak u onze consultants inschakelt, bijvoorbeeld één of meerdere dagen per week of maand. Zo behoudt u de controle over timings, budgetten en knowhow.

Haal een IT-consultant in huis

Om uw concurrentie een stap voor te blijven, moet u vandaag innovatiever, flexibeler, efficiënter en klantgerichter zijn dan ooit. Daarvoor heeft u een futureproof IT-beleid en een stabiele en performante IT-infrastructuur nodig. Weet u niet hoe u daaraan moet beginnen? Vertrouw dan op de expertise van onze IT-consultants.

 •  Frisse ideeën en best practices op maat
 •  De juiste oplossingen om uw bedrijf futureproof te maken
 •  Flexibel inzetbaar via FlexStaffing

Onze partners

Wat zijn de voordelen van FlexStaffing?

Met FlexStaffing bieden we flexibele ondersteuning voor cloud & infrastructuur, modern workplace, security en de digitalisering van bedrijfsprocessen. Onze klanten hebben tal van redenen om hier gebruik van te maken. Wij lijsten er graag zeven voor u op.