20 jaar – een eeuw!

In 2023 viert UpFront haar 20ste verjaardag. 20 jaar in de ICT staat gelijk aan een eeuw. En UpFront heeft deze eeuw overleefd dankzij haar klanten door zich te focussen op hun behoeften. De tool past zich aan de activiteiten van het bedrijf aan, niet andersom. Dankzij deze "klantgerichte" aanpak is UpFront met haar klanten meegegroeid. Aangezien deze behoeften in wezen voortdurend veranderen, heeft UpFront haar aanbod aan oplossingen uitgebreid. De integratie in de groep van Ricoh Belgium* heeft nieuwe deuren geopend, zowel op het vlak van technologische ontwikkeling als op het vlak van klantenportfolio.

Vertrouwen in de toekomst

Zeer sterk in zijn kerngebied: UpFront breidt met Orbid, een zusterbedrijf van Ricoh Belgium, zijn actieterrein van het Franstalige landsgedeelte uit.

UpFront breidt ook zijn werkterrein uit, zoals procesdigitalisering, softwareontwikkeling en dynamisch werkplekbeheer. Ook met bedrijfsgerichte internettelefonie beschikt UpFront over een hoogwaardige knowhow.

*Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in kantoorapparatuur voor beeldvorming, productieprintoplossingen, documentbeheersystemen en IT-diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio en de Ricoh Group is actief in meer dan 200 landen en regio's.

Waarom kiezen voor consultancy?

 • Innovatieve oplossingen

  Kiest u voor onze consultants, dan kiest u voor gerichte en innovatieve oplossingen. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen onze consultants u de juiste kennis en het beste advies bieden om de processen in uw bedrijf te optimaliseren.

 • Voordeliger dan een voltijdse werknemer

  Onze experten hebben geen lange inwerkperiode of opleiding nodig. U huurt hen in wanneer u hen nodig heeft en ze gaan meteen aan de slag. U hoeft dus ook geen budget vrij te maken voor de aanwerving van een nieuwe (voltijdse) collega.

 • Flexibel inzetbaar volgens uw noden

  U beslist zelf wanneer en hoe vaak u onze consultants inschakelt, bijvoorbeeld één of meerdere dagen per week of maand. Zo behoudt u de controle over timings, budgetten en knowhow.

Haal een IT-consultant in huis

Om uw concurrentie een stap voor te blijven, moet u vandaag innovatiever, flexibeler, efficiënter en klantgerichter zijn dan ooit. Daarvoor heeft u een futureproof IT-beleid en een stabiele en performante IT-infrastructuur nodig. Weet u niet hoe u daaraan moet beginnen? Vertrouw dan op de expertise van onze IT-consultants.

 •  Frisse ideeën en best practices op maat
 •  De juiste oplossingen om uw bedrijf futureproof te maken
 •  Flexibel inzetbaar via FlexStaffing

Onze partners

Wat zijn de voordelen van FlexStaffing?

Met FlexStaffing bieden we flexibele ondersteuning voor cloud & infrastructuur, modern workplace, security en de digitalisering van bedrijfsprocessen. Onze klanten hebben tal van redenen om hier gebruik van te maken. Wij lijsten er graag zeven voor u op.