Waarom kiezen voor Upfront

  • Knowhow en ervaring

    Soms hebt u niet de juiste kennis in huis om een project te doen slagen of in te spelen op nieuwe evoluties. Onze experten delen dan graag hun ervaring, die komt vanuit verschillende sectoren. Via tal van opleidingen blijven ze ook up-to-date. Bovendien zorgen we voor de nodige kennisoverdracht on the job naar uw medewerkers.

  • Flexibiliteit

    Het ene moment heeft u meer ondersteuning nodig dan het andere. Met FlexStaffing passen we ons dan ook aan aan uw noden. Zo komen we vaker langs wanneer het druk is, of bij grote projecten, en minder vaak wanneer het kalm is. Ook voor tijdelijke vervangingen kan u bij ons terecht. Denk aan ziekte, zwangerschap, de zoektocht naar een nieuwe collega ... Onze experten werken zich snel in en leren zo uw organisatie en noden kennen.

  • Geen onnodige of onverwachte kosten

    Kiest u voor FlexStaffing? Dan bespaart u zich heel wat kosten. U moet namelijk zelf geen medewerkers zoeken of opleiden. Bovendien kan u onze experten inschakelen tegen een vaste kost. Die kan u perfect budgetteren, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan en dit altijd kan rapporteren aan het management.