Veilige back-ups maken van uw Microsoft 365-gegevens

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf goed functioneert, moeten uw bedrijfsgegevens altijd en overal beschikbaar zijn. Microsoft (Office) 365 biedt krachtige services hiervoor, zoals SharePoint, Teams en OneDrive for Business, maar het maken van een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens is hier niet bij inbegrepen. Het is dan ook een veelvoorkomend misverstand dat Microsoft back-ups van uw gegevens maakt. In werkelijkheid stelt Microsoft alleen het platform ter beschikking, maar blijft het uw verantwoordelijkheid om back-ups van de gegevens te maken.

Met behulp van de Back-up voor Microsoft (Office) 365 kunt u veilige back-ups maken en opslaan in de cloud of on-premise. Hierdoor vermindert u het risico van het verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens - inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive en Microsoft Teams - en blijven uw gegevens te altijd beschermd en toegankelijk.

Informatieve video over de service van UpFront

De voordelen van Microsoft 365-back-up

 • Totale controle behouden over uw Office 365-gegevens

  Malware, virussen en interne risico's zoals per ongeluk verwijderen of opzettelijk verwijderen van gegevens door medewerkers kunnen ernstige schade toebrengen aan uw organisatie. Regelmatige back-ups helpen deze bedreigingen te voorkomen en zorgen ervoor dat u totale controle behoudt over uw Office 365-gegevens.

 • Voldoen aan wettelijke en compliance-vereisten

  U kunt eenvoudig Microsoft 365-documenten ophalen, zodat u tijdig en kosteneffectief kunt voldoen aan wettelijke of juridische verzoeken.

 • Gebruikmaken van flexibele herstelopties

  U kunt afzonderlijke objecten zoals Microsoft 365-mails, -bestanden en -sites snel herstellen en opzoeken in een beveiligde kopie van uw Microsoft (Office) 365-back-up. U heeft toegang tot meer dan 25 herstelmanieren om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

 • Schaalbaar voor iedere bedrijven

  Onze oplossing maakt gebruik van een 'license per user'-model en is dus perfect schaalbaar voor zowel kleine als grote organisaties.

Bent u ook opzoek naar een partner?