Waarom Microsoft Enterprise Mobility & Security (EMS)?

Medewerkers willen altijd en overal kunnen werken. De toegenomen mobiliteit op en naast de werkvloer brengt uitdagingen met zich mee op het vlak van beheer en veiligheid. Investeer daarom in intelligente beheer- en beveiligingstools.

Microsoft Enterprise Mobility & Security (EMS) – onderdeel van Microsoft 365 – verzamelt de belangrijkste Microsoft Cloud tools om eindgebruikers te beheren en te beveiligen. Het zijn dus slimme beheer- en beveiligingsoplossingen die Microsoft inzet om uw cloudnetwerk zo veilig en efficiënt mogelijk te laten werken.

Moderne beveiligingen voor identiteits- en toegangsbeheer

Dankzij Microsoft EMS kan u via het identiteits- en toegangsbeheer moderne beveiligingen voorzien zoals Conditional Access, Multifactor Authentication , Defender for Office 365 en Privileged Identity Management .

Mobile device & application management

Beheer en beveilig mobiele toestellen en applicaties binnen uw organisatie met tools zoals Microsoft Intune. Uiteraard zonder de privacy van uw medewerkers te schenden.

Gegevensbescherming

Documenten en andere data kan u zelf beveiligen aan de hand van hun gevoeligheidsniveau. Classificeer en label ze voor speciale toegang met codes en visuele markeringen. Track gemakkelijk inbreuken en risicogedrag en wordt eenvoudig GDPR-compliant.

Analytics op basis van gedrag

Krijg altijd inzicht in de veiligheidssituatie van uw cloud-omgeving. Mogelijke bedreigingen worden visueel in beeld gebracht, grafieken tonen exact hoe veilig uw omgeving is, waar de bedreigingen zich bevinden, van waar ze afkomstig zijn en veel meer.

Hoe EMS inzetten in uw onderneming?

Microsoft EMS zorgt ervoor dat uw medewerkers en teams op een veilige en efficiënte manier kunnen (samen)werken. En dit met een minimum aan IT-beheer.

De verschillende tools binnen Microsoft EMS kan u apart nemen, maar vormen vooral samen één geïntegreerd veilig systeem. Met UpFront doet u een beroep op een officiële Microsoft-partner die samen met u een oplossing op maat van uw bedrijf definieert.

Bent u ook opzoek naar een partner?