Waarom Managed Modern Workplace?

In de moderne werkplek zijn devices, tools en medewerkers permanent verbonden. Of het nu vanop kantoor, vanop de trein of van thuis uit is, medewerkers willen altijd en overal kunnen werken. Vanop eender welk apparaat. Deze toegenomen mobiliteit op en naast de werkvloer brengt uitdagingen met zich mee op het vlak van beheer, veiligheid en compliancy. Zo is het voor organisaties vaak moeilijk om een goede balans te vinden tussen security en gebruiksvriendelijkheid en vraagt het onderhouden van de moderne werkplek tijd aan uw IT-afdeling.

Via de Managed Modern Workplace van UpFront kan u het beheer van uw moderne werkplek geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan de experten van UpFront tegen een vast en voorspelbaar bedrag per maand. Zo hebt u steeds toegang tot de nieuwste technologieën, kan u tijd vrijmaken voor uw IT-afdeling en kan u zich focussen op uw core activiteiten.

Voordelen van Managed Modern Workplace

 • Maak gebruik van de in-house kennis van UpFront

  Onze experten verwerven inzichten bij meerdere klanten en omgevingen. Zo komen er vaak zaken aan het licht die u vanuit één omgeving niet kan zien. Deze zaken nemen we steeds proactief mee bij al onze klanten.

 • Maak tijd vrij en focus op uw core-activiteiten

  Het vinden van de juiste mensen is zeker in IT niet eenvoudig. Bovendien worden IT-omgevingen steeds omvangrijker en vraagt het meer tijd en support om deze te onderhouden. Dankzij een Managed Services Partner (MSP) zoals UpFront ontzorgen wij u op het vlak van IT en kan uw team zich terug focussen op de strategische en kernactiviteiten.

 • Wees voor op de concurrentie

  Onze cloud experten komen wekelijks tot nieuwe inzichten en nieuwe technologieën die we steeds uitvoerig testen. Bieden deze technologieën een meerwaarde voor uw omgeving, dan kan UpFront u adviseren en assisteren bij de implementatie.

 • Voorspelbare en beheersbare kost

  Dankzij het bijhorende cost management zullen uw IT-kosten minder variabel zijn en kan u deze zonder veel afwijkingen in forecasts opnemen. We voorzien steeds een voorspelbare kost voor het beheer van uw moderne werkplek.

Bent u ook opzoek naar een partner?