1. Extra mankracht

Wanneer er veel werk is, moeten sommige taken wijken of raken ze niet helemaal af. Het gevoel van tijdsgebrek neemt toe en projecten worden niet gelanceerd. Een gevolg van ‘geen prioriteit’. Extra handen zijn dan geen overbodige luxe. Dankzij de gedreven experten van FlexStaffing kunnen uw eigen medewerkers zich focussen op hun hoofdtaken en projecten.

2. Knowhow en ervaring

Soms hebt u niet de juiste kennis in huis om een project te doen slagen of in te spelen op nieuwe evoluties. Onze experten delen dan graag hun ervaring, die komt vanuit verschillende sectoren. Via tal van opleidingen blijven ze ook up-to-date. Bovendien zorgen we voor de nodige kennisoverdracht on the job naar uw medewerkers.

3. Goesting

Wat voor sommigen uitdagend is, is voor anderen vervelend. Dat zorgt ervoor dat opdrachten al eens vooruitgeschoven worden. Onze experten helpen u bij elke taak, vanuit hun eigen specialisatie en interesse.

4. Flexibiliteit

Het ene moment heeft u meer ondersteuning nodig dan het andere. Met FlexStaffing passen we ons dan ook aan aan uw noden. Zo komen we vaker langs wanneer het druk is, of bij grote projecten, en minder vaak wanneer het kalm is. Ook voor tijdelijke vervangingen kan u bij ons terecht. Denk aan ziekte, zwangerschap, de zoektocht naar een nieuwe collega ... Onze experten werken zich snel in en leren zo uw organisatie en noden kennen.

5. Objectieve blik en klankbord

Onze experten benaderen een project, probleem of situatie op een onafhankelijke manier, los van bedrijfsinterne tradities. Zo vormen ze een objectief klankbord. Ze bieden ook een frisse kijk op uw bedrijf, op basis van originele ideeën, best practices en lessons learned.

6. Geen onnodige of onverwachte kosten

Kiest u voor FlexStaffing? Dan bespaart u zich heel wat kosten. U moet namelijk zelf geen medewerkers zoeken of opleiden. Bovendien kan u onze experten inschakelen tegen een vaste kost. Die kan u perfect budgetteren, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan en dit altijd kan rapporteren aan het management.

7. Meer betrokkenheid

Wil u uw medewerkers warm maken voor een vernieuwing of een bepaald project? Vertrouw dan op onze experten. Zij weten alles over de implementatie en lancering van nieuwe projecten. Daarbij hebben ze ook aandacht voor de betrokkenheid van uw medewerkers. Ze denken mee als ‘eigen’ personeel en hebben oog voor efficiëntie, resultaatgerichtheid en user adoption.