Waarom Microsoft Dynamics 365 Sales?

Via Microsoft Dynamics 365 Sales kan u alle informatie over uw contacten binnen uw organisatie centraliseren. Zo kan iedereen efficiënt en doelgericht samenwerken via eenzelfde salesproces, krijgt u inzicht in uw sales en weet u welke diensten het meest opbrengen. Bovendien kan u proactief beslissingen maken – denk bijvoorbeeld aan een voorspelling van uw verkoop en omzet of het opvolgen van cases – dankzij analytische dashboards en aanvullende (AI) insights. Zo zet u uw klantenrelaties vlot om in digitale intelligentie, voor elke deal.

Zo biedt u een relevante persoonlijke service, op elk moment en via elk kanaal en kan u social media inzetten voor een uitstekende klantenbeleving. Daarnaast kan u via de PSA-module (Professional Services Automation) vlot projecten beheren op het vlak van timing, planning, resources en kosten.

De grote voordelen van Dynamics 365 Sales

 • Maak gebruik van intelligente software

  De intelligente laag met artificial intelligence (AI) monitort al uw data, biedt concrete inzichten aan en toont u nieuwe opportuniteiten.

 • Connecteer met uw klanten via verschillende kanalen

  Orkestreer uw volledige customer journey over verschillende kanalen heen, met self-service, remote en fysieke touchpoints.

 • Neem strategische beslissingen

  Neem slimme strategische beslissingen op basis van data: over de focus van uw salesteam, de aanpak van bepaalde verkopen en de klantgerichtheid van uw diensten.

 • Stem marketing & sales naadloos op elkaar af

  Creëer visibiliteit doorheen de hele funnel, van acquisitie tot conversie en bouw campagnes en workflows met een automatische hand-off naar sales.

Onze aanpak

Bij het integreren van een (nieuw) CRM-systeem kunnen alle opties, functionaliteiten en integraties in het begin een grote uitdaging lijken. Daarom begeleiden we u als CRM-consultant bij elke stap: van het definiëren van uw grootste prioriteiten tot het implementeren en configureren van de omgeving. We helpen u op weg met nieuwe bouwblokken en begeleiden ook uw medewerkers om deze nieuwe manier van werken te omarmen.

Horizontale visual aanpak?

DEMO & standaard versie: Tijdens een demosessie leren we uw team de basics en zetten we een startklare basisversie neer.

Migratie en analyse: we helpen u met het invoeren van uw contacten en het migreren van uw data. Dan analyseren we welke andere functionaliteiten er nodig zijn.

Aanpassingen en opleiding: We passen de omgeving aan en geven een opleiding op maat aan enkele key users.

Testfase en analyse: we rollen de software uit voor alle gebruikers en evalueren het gebruik en de ervaring.

Finetuning: Op basis van de laatste bevinden en behoeften finetunen we Dynamics for Sales op maat van uw organisatie.

Bent u ook opzoek naar een partner?