Wat is Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwste generatie van intelligente business applicaties die uw organisatie helpt groeien, evolueren en transformeren. Het vormt een totaaloplossing in de cloud die u kan gebruiken voor een betere klantenbinding (CRM) en een eenvoudig en geautomatiseerd beheer van al uw marketingactiviteiten.

Dynamics 365 for Sales (CRM)

Verkoop slimmer en vergroot uw verkoopprestaties. Uw verkopers krijgen via Dynamics CRM inzichten over de verwachtingen van de klant en kunnen hier meteen op inspelen. Bovendien kan u proactief beslissingen maken dankzij analytische dashboards en aanvullende (AI) insights.

Dynamics 365 for Marketing

Beheer en automatiseer alle marketingactiviteiten, zowel online als offline. Benader gericht prospecten of klanten en personaliseer uw communicatie. Ontdek op basis van uw mailings in welke topics uw klanten geïnteresseerd zijn, en pas lead scoring toe. Spreek klanten aan via verschillende kanalen, versterk uw sales-pipeline en toon de impact van marketing.

Wat biedt Dynamics 365 nog?

  • Dynamics 365 for Service

    Bouw levenslange klantenrelaties uit, onderhoud projecten van begin tot eind en optimaliseer resources door onder andere gebruik te maken van Internet of Things.

  • Dynamics 365 for Talent

    Ondersteun uw HR-processen, neem toptalenten aan en ondersteun het succes van uw medewerkers.

Bouw krachtige oplossingen via Microsoft Power Platform

Standaardapplicaties voldoen vaak niet aan alle wensen van uw organisatie en uw IT-afdeling heeft de handen vol aan reeds bestaande applicaties. Om op deze ‘app gap’ in te spelen, heeft Microsoft het Power Platform ontwikkeld: een platform waarmee u met relatief weinig technische kennis data kan analyseren, verwerken en automatiseren binnen Microsoft 365 en Dynamics 365.

Bent u ook opzoek naar een partner?