1. Bent u nog niet 100% zeker van wat u wil? Of is het gewoon te druk om alles in één keer te ontwikkelen? Geen probleem. Een planningstool op maat kan stapsgewijs groeien, op uw tempo en naargelang uw behoeftes.
  2. Met planningssoftware op maat creëert u een visuele planning. Die kan u dan in overzichtelijke rapporten gieten. Daarnaast worden automatische kilometerberekening en routeoptimalisatie makkelijker. Aan de hand van controles kan u ook fouten vermijden.
  3. Als u kiest voor software op maat, bent u niet afhankelijk van updates van uw ERP-provider. Verandert u van ERP-pakket? Dan verliest u geen investering.
  4. Software op maat is makkelijk te koppelen aan andere software, zoals uw ERP-pakket, de software van uw sociaal secretariaat, Google Maps of een prikklok.
  5. Er kunnen meerdere mensen tegelijk met de planningstool werken. De gestroomlijnde productie- of personeelsplanning verhoogt ook uw productiviteit.
  6. Software op maat is geschikt voor alle platformen en apparaten in uw bedrijf. Anyplace, anywhere, anytime. De planningssoftware werkt dus ook via een app op uw smartphone.
  7. Er zijn geen licentie- of onderhoudskosten.
  8. Planningssoftware op maat is heel gebruiksvriendelijk. U kan meteen zaken inplannen via drag & drop.
  9. De broncode is voor u. Heeft u een eigen developer? Dan kan er ook kennisoverdracht voorzien worden.
  10. Uw investering blijft bewaard. Ook als u beslist om uw ERP-software te veranderen of te upgraden.

Bent u ook opzoek naar een partner?